Mam na imię Martyna i już od kilku ładnych lat prowadzę tego bloga. Początkowo była to strona poświęcona wyłącznie biżuterii, którą lepiłam z modeliny, jednak z biegiem czasu jego tematyka znacznie się rozbudowała.
Jeżeli macie ochotę poczytać o fotografii, podróżach, rękodziele i różnych innych głupotach zajmujących młodą kobietę - zapraszam.
Zero melancholii i pesymizmu! :D
Zaczniesz robić znowu tutoriale? Proszę, inni nie sa tak utalentowani jak ty i nie wiedza jak zrobic muffinki czy inne rzeczy :( Prosiłabym o tutorial na np.: muffinki, lody włoskie albo coś równie fajnego :) Czkeam niecierpliwie na Twoją odpowiedź :))
Anonimki to wiadomo ;) >> są bardzo estetyczne :), ktoś tu chyba nie do widzi, bo wyraźnie widać, że są zrobione pęknięcia ; ) Strasznie kocham Twój blog jest świetny ! podziwiam Cię, że robisz takie piękne rzeczy. Pozdrawiam
Jakie słodkości ! Aż wrócił mi apetyt, chociaż dopiero co się najadłam ;) Twoje prace są tak realistyczne, że chyba trudno nie pomylić ich z jadalnymi oryginałami i można zjeść te mniej smaczne, ale za to ładniejsze :)
Każde zjadliwe donuty mają małe dziurki więc Twoje jak najbardziej przypominają te prawdziwe:) Aż mnie teraz naszła ochota na takiego skąpanego w czekoladzie pozdrawiam Ilu^^
Dziękuję za wszystkie komentarze. Jesteście najlepsi! :D
komentarze są moderowane, abym mogła odpowiedzieć na zadawane przez was pytania, nawet do postów publikowanych wieki temu :)) Proszę nie denerwujcie się jeśli potrwa to trochę dłużej, czasami potraficie mnie zarzucić pokaźną porcją informacji!
zjadłabym ; D
OdpowiedzUsuńmmm, słooodkie ;)) szczególnie te środkowe ;*** ale bym zjadła xDD
OdpowiedzUsuńZaczniesz robić znowu tutoriale? Proszę, inni nie sa tak utalentowani jak ty i nie wiedza jak zrobic muffinki czy inne rzeczy :( Prosiłabym o tutorial na np.: muffinki, lody włoskie albo coś równie fajnego :) Czkeam niecierpliwie na Twoją odpowiedź :))
OdpowiedzUsuńpomyślę nad jakimiś lekcjami :) takie posty są pracochłonne i nie chcę wszystkiego zdradzać - lubię gdy ruszacie główkami :D
Usuń1 i 3 najlepsze :D
OdpowiedzUsuńZrobiłabyś poradnik fotograficzny o fotografowaniu płatków śniegu? (jakich ustawień używasz)
OdpowiedzUsuńjeśli śnieg jeszcze będzie padał w tym roku -> postaram się :)
UsuńAnonimki to wiadomo ;) >> są bardzo estetyczne :), ktoś tu chyba nie do widzi, bo wyraźnie widać, że są zrobione pęknięcia ; ) Strasznie kocham Twój blog jest świetny ! podziwiam Cię, że robisz takie piękne rzeczy. Pozdrawiam
UsuńJak zwykle genialne! A szczególnie te z ciemnym lukrem!
OdpowiedzUsuńsą piękne <3
OdpowiedzUsuńOddaj mi trochę swojego talentu w lepieniu, haha ;D
Jakie słodkości ! Aż wrócił mi apetyt, chociaż dopiero co się najadłam ;) Twoje prace są tak realistyczne, że chyba trudno nie pomylić ich z jadalnymi oryginałami i można zjeść te mniej smaczne, ale za to ładniejsze :)
OdpowiedzUsuńMm.. Smakowicie wyglądają ^^
OdpowiedzUsuńNie lubisz dużej dziurki, żeby pączek był nieco większy i więcej można było zjeść? :P hahaha
OdpowiedzUsuńbardzo podoba mi się ta teoria! :D
UsuńKażde zjadliwe donuty mają małe dziurki więc Twoje jak najbardziej przypominają te prawdziwe:)
OdpowiedzUsuńAż mnie teraz naszła ochota na takiego skąpanego w czekoladzie
pozdrawiam
Ilu^^
bardzo fajny post ;)
OdpowiedzUsuńurocze ;p
Te drugie są najlepsze . A kiedy jakiś tutorial ?
OdpowiedzUsuńsą nieestetyczne, jak większość tego co robisz. Zwłaszcza na ostatnim zdjęciu to widać, jakaś sierść przyklejona w polewie. Wstyd!
OdpowiedzUsuńto nie sierść. Przyjrzyj się dobrze, bo jestem zbyt zmęczona, żeby tłumaczyć xD
Usuńjeśli czujesz obrzydzenie -> możesz to nie zaglądać :)
Haha pierwsza :D
OdpowiedzUsuńBardzo fajne, aż naszła mnie na takie ochota :)
Śliczne :3
OdpowiedzUsuń