Hej, hej!
Mam na imię Martyna i już od kilku ładnych lat prowadzę tego bloga. Początkowo była to strona poświęcona wyłącznie biżuterii, którą lepiłam z modeliny, jednak z biegiem czasu jego tematyka znacznie się rozbudowała.
Jeżeli macie ochotę poczytać o fotografii, podróżach, rękodziele i różnych innych głupotach zajmujących młodą kobietę - zapraszam.
Zero melancholii i pesymizmu! :D
Czytaj dalej...
♥ Bardzo ładne.♥
OdpowiedzUsuńUwielbiam je!
Kocham <3
OdpowiedzUsuńMuszę pogłówkować z tym ciastem... świetne to jest! :)
Czy ta faktura to gąbka/gąbka tapicerska czy fimo z sodą ??? :D :D
OdpowiedzUsuńPS. śliczne <333333333
piękne! a ten biszkopt to też modelina? uchylisz rąbka tajemnicy?
OdpowiedzUsuńdziewczynki, nie zdradzę wam wszystkiego noooo :3
OdpowiedzUsuńwygląda jak prawdziwe ciasteczko, świetne
OdpowiedzUsuńTe torciki mają prześwietną fakturę (no te biszkopty ;)
OdpowiedzUsuńmmm, wyglądaja pysznie...
OdpowiedzUsuńsą naprawdę śliczne <3
Hahahahah ... Jakże słodko się patrzy jak nikt nie wie o co chodzi poza Tynką i mną ;).
OdpowiedzUsuńP.s - Znam sposób robienia faktury, żmudny -.-
podstawa jest z gąbki .
OdpowiedzUsuńświetne są! właśnie kombinuje, jak uzyskałaś tą fakturę, i mam pare pomysłów... Jeśli mi się uda, zachowam tajemnicę dla siebie :), ale pewnie trochę czasu do główkowanie mi zajmie :P.
OdpowiedzUsuńCzy to gąbka?:D
OdpowiedzUsuńŚwietnie to wygląda ;)
łał te ciasto jest niesamowite
OdpowiedzUsuńsuuuper :D
OdpowiedzUsuńprzepraszam, Tynko, że na Twoim blogu to piszę, ale "made by agata" jest niezrównoważona psychicznie i nie powinna mieć bloga, co to za bzdury? nikt nie wie poza mną i tynką, och, szkoda, że tynka na tym zarabia i ma satysfakcję, a ty "odkladasz bloga na pozniej"..
OdpowiedzUsuńomnomnomo:3
OdpowiedzUsuńno po prostu jak żywe(o ile ciasto może być żywe;)
mam Tynko pewne podejrzenia ;] i chciałam tylko potwierdzenie, ale rozumiem, rozumiem...jakieś tajemnice musisz mieć, bo czym w końcu różniłyby się prace modeliniarek, gdyby wszystko było oczywiste... ważne, że Twoje prace są naprawdę cudne i jest od kogo uczyć się mistrzostwa:]
OdpowiedzUsuńWyglądają rewelacyjnie !!
OdpowiedzUsuńJej ! Ile przy tym dłubania ! Mam pytanie
OdpowiedzUsuń-Ja robię techniką taką ostrym patykiem "dłubię" robiąc (małe)dziurki , a jaką techniką ty osiągasz tą fakturę ciasta ???
ja wiem! to na pewno prawdziwe ciacho XD
OdpowiedzUsuńśliczne! <3
OdpowiedzUsuńCudne.
OdpowiedzUsuńCu-dow-ne!
OdpowiedzUsuńNaprawdę bym się na to rzuciła, gdyby tylko było w zasięgu moich rąk :)
Rób dalej, bo masz niesamowity talent!
zgodzę się z Agatą ;) robi się długo i nudno ;D
OdpowiedzUsuńznają już 3 osoby ;p
a Tynki prace to ja podziwiam od dawna ;3
Jak zwykle cudne!
OdpowiedzUsuńTeż znam sposób na tą fakturę, ale jest strasznie nudny ;)
no nie powiem no ;)
OdpowiedzUsuńpracochłonne, racja, ale da się zrobić :D
proszę, nie kłóćcie mi się tutaj, bo ja nawet nie wiem o co chodzi :PP
OdpowiedzUsuńaz sie glodna robie ;p
OdpowiedzUsuńUwielbiam te Twoje słodkości :D
OdpowiedzUsuńPodstawa nie jest z gąbki. Widziałam już taką gąbkową na fbl (frukolitkaa, która swoją drogą od wszystkich po kolei rżnie pomysły) i wygląda to przeżałośnie.
OdpowiedzUsuńWchodząc na bloga Tynki odnoszę wrażenie, że nikt tu nie wchodzi, żeby podziwiać staranność prac, a jedynie po to, żeby bezczelnie wypytywać o wykonanie zamiast ruszyć dupę i poszukać samemu.
anonimie, sam jesteś przeżałosny :3
Usuńno i haters gonna hate ;)
UsuńSwoją drogą jaka faktura? Fakturę może wystawić firma na papierze, jak już to struktura.
OdpowiedzUsuńGenialne *_*
OdpowiedzUsuńA ja też wiem jak to się robi:).Potrzeba:sody, modleiny i fimo liquid.
OdpowiedzUsuńTragedia!!!! nie mam kompletnego pojęcia, jak coś takiego można zrobić! to jest... Przecudne!!!
OdpowiedzUsuńA kokardki z Empiku?? Też takie mam :3
i się zgadzam ;)
OdpowiedzUsuńnie molestujcie mnie i tak nie powiem wam wszystkiego, hobby jest po to, żeby się cieszyć tym co się robi, a nie żeby osiągać w tym same sukcesy ;)
mówię wam i tak dużo, ale jak mnie będziecie tak męczyć to na prawdę niewiele wskóracie :)
ruszcie główkami, to prawda ;D
Czy ja kiedyś pisałam, że Cię kocham ? ;P
OdpowiedzUsuństrasznie, okropnie, a wręcz tragicznie Cię wielbię xD
wiem jak się robi strukturę ciastową, ale mi nic po tym, bo nie lubię robić takich rzeczy. Wolę to zostawić Tynce :)
A co do tych ciast to się nie wypowiem. Po co skoro wiadomo, że są meraviglioso ;P
Pozdrawiam Zuza
P.S. Tynko ty się nie boisz, że ktoś te twoje ciasto? ;PP
jak prawdziwe ;o mnie zawsze zastanawia jak robisz to ciasto takie realistyczne ;)
OdpowiedzUsuńktoś mi już pisał, że mnie kocha ^^ Hehe, to miłe :D
OdpowiedzUsuńnie, nie, jak tak dynda przy torebce, to raczej nikt się nie pokusi ;)
No i znowu zagadka jak ty robisz te torciki... Za każdym razem gdy wchodzę na bloga o tym myślę gdy widzę zdjęcie w nagłówku i do tej pory nic nie wymyśliłam :( Ale te breloczki to normalnie profesjonalne :D
OdpowiedzUsuńslodkie-ciasteczka.blogspot.com
Słodkie! Nie wiem czemu, wydaje mi się, że to gąbka ;}
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!
słodkie.
OdpowiedzUsuń